Pravila postopka pridobitve kartice

Potem, ko nam zaupate svoje ime in telefonsko številko, vas bomo v delovnem dnevu ali dveh na to številko poklicali in vam predstavili, kako lahko s kartico Goodlife Diners Club prihranite. Prav tako vas bomo podrobneje seznanili o pogojih in postopku pridobitve kartice ter vam odgovorili na morebitna vprašanja. V primeru vašega strinjanja, bomo vaše ime in priimek, naslov, telefonsko številko in e-naslov poslali družbi Erste Card d.o.o., ki vam bo posredovala dokumentacijo za pridobitev kartice. Družba Erste Card d.o.o., ki je izdajatelj kartice Goodlife Diners Club, nas bo nato obvestila o tem, ali ste poslali pristopnico ter kartico pridobili ali ne. V primeru vašega strinjanja s pravili postopka pridobitve kartice, bomo vaše osebne podatke, ki ste jih zaupali družbi GL d.o.o., uporabili za namen obveščanja o prihrankih, aktualnih ponudbah kartice Goodlife Diners Club in novicah družbe.

Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba GL d.o.o., kakor tudi Erste Card d.o.o., ki ji bodo vaši osebni podatki posredovani, zagotavljata vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.

Postanite imetnik premium kartice in prihranite več kot 1000€ letno!

Zapri

Izpolnite obrazec in predstavili vam bomo vse ugodnosti kartice in način, kako jo pridobite. S klikom na gumb “Pošlji” se strinjate s pravili postopka pridobitve kartice.