KONTAKTI

GOODLIFE DINERS CLUB

Informacije o kartici
tel: +386 41 682 261, +386 30 32 42 52
delovni čas (PON-PET od 9:00 -17:00)
info@goodlife.si

VSE INFORMACIJE O ENI KARTICI


ERSTE CARD D.O.O. INFORMACIJE

ODDELEK ČLANSTVA – informacije za obstoječe člane Diners kartice
tel: +386 (1) 5617 800
info@erstecard.si
naslov: Erste Card d.o.o., Dunajska cesta 129, 1000 Ljubljana

VARNO NAKUPOVANJE – informacije o limitih, preklic kartice, težave s plačili
tel: +386 (1) 5617 808
spletna.varnost@erstecard.si
delovni čas: 24/7

PRODAJA MREŽE - ZA PRODAJNA MESTA
tel: +386 (1) 5617 820
prodajna.mesta@erstecard.si

SLEDITE NAM
KONTAKTIRAJTE NAS

+386 41 682 261

Želite prejemati aktualne ugodnosti, popuste s kartico Diners Club Goodlife, novice o nagradnih igrah in novih prodajnih mestih za obročne nakupe ter najnovejše članke iz revije in portala Goodlife/Goodlifestyle
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vaše osebne podatke bosta družba GL d.o.o. in Erste Card d.o.o potrebovala za namen sklenitve pogodbe za pridobitev Diners Club Goodlife kartice. V primeru, da se za pridobitev kartice odločite, bomo vaše osebne podatke posredovali družbi Erste Card d.o.o., ki vam bo nato posredovala pristopnico.S klikom na gumb “Naroči kartico” potrjujem, da sem seznanjen, da me lahko družba GL d.o.o. na podlagi svojega zakonitega interesa do preklica obvešča o novostih po e-pošti (ZEKom-1). Seznanjen/-a sem tudi, da lahko kadarkoli ugovarjam takšni obdelavi osebnih podatkov. 
* Izračun prihranka je oblikovan na osnovi potencialnega prihranka kartic Diners ob letni porabi, dodatnih ugodnostih pri partnerjih projekta Goodlife ter nagradnega programa Diners Cluba. Število programov ugodnosti je odvisno od števila sodelujočih partnerjev in števila njihovih ugodnosti ter se lahko spreminja. Izračun je zgolj informativen in izdajatelja kartice Goodlife Diners Club ter kluba Goodlife ne zavezuje k ničemur. Več o prihrankih si lahko preberete na spletni strani Diners Club Slovenija. 
*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.
Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba GL d.o.o., kakor tudi Erste Card d.o.o., ki ji bodo vaši osebni podatki posredovani, zagotavljata vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.