NAGRADNE TOČKE

Nagradni program Diners Club vam omogoča 365 dni prihrankov! Tako lahko prihranite tudi več kot 900€ na leto.

Oglejte si primer prihranka

Primer letnega prihranka s kartico Diners Club (povprečna slovenska družina):

PLAČILNA KARTICA X ...
Nakupovanje oblačil: 1000 €
Restavracije: 500 €
Kratek oddih: 480 €
Prehrana za hišnega ljubljenčka: 500 €
Športna oprema in aktivnosti: 600 €
Izdelki za zdravo življenje: 300 €
Korekcijska in sončna očala: 200 €
S KARTICO DINERS CLUB ...
200 € (20 % popust, popusti se seštevajo)*
150 € (20% oz. 50% popust)*
240 € (plača en, uživata dva)*
100 € (20 % popust, popusti se seštevajo)*
120 € (20 % popust, popusti se seštevajo)*
60 € (20% popust, popusti se seštevajo)*
50 € (25% popust, popusti se seštevajo)*
PRIHRANEK 920 €

Vaša Diners club Goodlife kartica vam nudi veliko zanimivih in uporabnih ugodnosti za vsak dan in tudi posebne priložnosti iz poslovalnic Baby Center, SPORTINA, Tom Tailor, Zlatarna Celje, L'OCCITANE, in mnoge druge.

Kje lahko koristite ugodnosti in popuste z vašimi izbranimi nagradnimi točkami si lahko ogledate preko listajočega e-kataloga ali preko mobilnega portala.

Boni Nagradnega programa Diners Club omogočajo seštevanje popustov; preprosto naročite bon, plačajte ga s popustom in ga nato na prodajnem mestu unovčite tudi v času razprodaj ali popustov.

Kako lahko naročim nagrado?

1. Spletni katalog
Do nagrad v spletnem katalogu dostopate z On-line storitvami. V zavihku Nagradni program spremljajte število razpoložljivih nagradnih točk in vstopajte v spletni katalog. Nagrade lahko takoj zložite v spletno košarico – udobno in hitro z enim klikom.

2. E-pošta
Nagrado lahko naročite tudi po elektronski pošti na naslov nagradni@erstecard.si, z natančno navedbo kode nagrade in števila naročenih nagrad. Pripišite svoje ime in priimek, naslov in davčno številko. Število zbranih nagradnih točk najdete vsakokrat na svojem mesečnem računu in ob prijavi v On-line storitve ter ob vstopu v spletni katalog.

3. Obrazec za naročilo nagrade v tiskanem katalogu Nagradnega programa Diners Club
Izpolnjen obrazec za naročilo nagrade, pošljite na naš naslov:
Erste Card, d. o. o. (Oddelek nagradni program), Dunajska c. 129, 1000 Ljubljana.
Kupon za nagrado, bon, darilno kartico ali praktično nagrado vam bomo poslali na vaš naslov.

Prek mobilnega portala lahko naročite tudi mobilni bon ali kupon izbranih partnerjev, v nekaj sekundah, kar med nakupovanjem.

4. Mobilni portal
Vstopite v mobilni portal m.dinersclub.si in že lahko naročite mobilni bon ali kupon. Prejeli ga boste takoj, na mestu in v času nakupa, na zaslon telefona in v obliki SMS-ja. V mobilni portal vstopate z enakim geslom in uporabniškim imenom kot v On-line storitve, nato sledite drugim navodilom in že boste prejeli vašo nagrado. Tako preprosto.

Nagrado lahko prevzamete tudi osebno v poslovalnici od ponedeljka do petka od 9 do 17 ure - če ste jo naročili do 16 ure.

SLEDITE NAM
KONTAKTIRAJTE NAS

+386 41 682 261

Želite prejemati aktualne ugodnosti, popuste s kartico Diners Club Goodlife, novice o nagradnih igrah in novih prodajnih mestih za obročne nakupe ter najnovejše članke iz revije in portala Goodlife/Goodlifestyle
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vaše osebne podatke bosta družba GL d.o.o. in Erste Card d.o.o potrebovala za namen sklenitve pogodbe za pridobitev Diners Club Goodlife kartice. V primeru, da se za pridobitev kartice odločite, bomo vaše osebne podatke posredovali družbi Erste Card d.o.o., ki vam bo nato posredovala pristopnico.S klikom na gumb “Naroči kartico” potrjujem, da sem seznanjen, da me lahko družba GL d.o.o. na podlagi svojega zakonitega interesa do preklica obvešča o novostih po e-pošti (ZEKom-1). Seznanjen/-a sem tudi, da lahko kadarkoli ugovarjam takšni obdelavi osebnih podatkov. 
* Izračun prihranka je oblikovan na osnovi potencialnega prihranka kartic Diners ob letni porabi, dodatnih ugodnostih pri partnerjih projekta Goodlife ter nagradnega programa Diners Cluba. Število programov ugodnosti je odvisno od števila sodelujočih partnerjev in števila njihovih ugodnosti ter se lahko spreminja. Izračun je zgolj informativen in izdajatelja kartice Goodlife Diners Club ter kluba Goodlife ne zavezuje k ničemur. Več o prihrankih si lahko preberete na spletni strani Diners Club Slovenija. 
*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.
Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba GL d.o.o., kakor tudi Erste Card d.o.o., ki ji bodo vaši osebni podatki posredovani, zagotavljata vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.