OBROČNI NAKUPI - DOMA, PO SVETU IN NA SPLETU

Nakupi na obroke vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete. Vaša kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupa na obroke in tako razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske.

Ker se zavedamo, da je 12 obrokov marsikdaj premalo, vam z našo kartico sedaj ponujamo storitev plačila že do 36 obrokov.

Nakupi na obroke z vašo kartico Diners Club Goodlife so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in PIN številko.

Nakup na obroke s kartico Diners Club ponuja večina največjih trgovcev (tehnično blago, pohištvo, turistične agencije idr.). Nakupe do 36 mesecev lahko plačujete pri nakupih elektronike, gospodinjskih aparatov, koles, pohištva, plačilu v Estetski kliniki Fabjan in številnih drugih prodajnih mestih. Prodajnih mesta, so navadno označena s posebno nalepko z logotipom Diners Club International in dodatno nalepko: Plačilo na obroke, Plačilo na 24 obrokov ali Plačilo na 36 obrokov.

Naroči kartico

PREPROST OBROČNI NAKUP V TUJINI

Po opravljenem nakupu v tujini boste od Erste Card prejeli SMS sporočilo. S klikom na povezavo, ki se nahaja v SMS sporočilu, lahko nakup razdelite na do 12 obrokov. Znesek nakupa mora biti večji od 100 EUR. Za dodatne informacije nam lahko pošljete sporočilo na e-naslov obroki.tujina@erstecard.si ali nas pokličite na +386 (1) 5617 800.

NAKUP NA OBROKE V TUJINI ALI NA SPLETU OPRAVITE V TREH PREPROSTIH KORAKIH:

1. KORAK

Priporočamo, da se predhodno pozanimate glede razpoložljivega okvira porabe na obroke (kreditni limit).

2. KORAK

V tujini ali na tuji spletni strani opravite nakup s kartico Diners Club (aktivirano morate imeti storitev Nakupi na obroke, znesek nakupa mora biti najmanj 100 EUR, stroški iger na srečo in dvigi gotovine se ne morejo prenesti na obroke).

3. KORAK 

V največ treh dneh od nakupa pisno javite Diners Clubu naslednje podatke: ime in priimek, datum rojstva, zadnje štiri številke na kartici, datum in točno uro nakupa, prodajno mesto, znesek in število obrokov (2–12).
 

Podatke za obročni nakup nam lahko sporočite po SMS-obvestilu na številko 070 355 255, na e-naslov obroki.tujina@erstecard.si ali po pošti na naslov Erste Card d. o. o., Dunajska c. 129, 1000 Ljubljana. Storitev se zaračuna po veljavnem ceniku (1,3 EUR/obrok in strošek odobritve 3% od zneska).


Če ste že imetnik kartice, za informacijo glede vašega obstoječega kreditnega limita pokličite na 01 5617 913.

Naroči kartico
SLEDITE NAM
KONTAKTIRAJTE NAS

+386 41 682 261

Želite prejemati aktualne ugodnosti, popuste s kartico Diners Club Goodlife, novice o nagradnih igrah in novih prodajnih mestih za obročne nakupe ter najnovejše članke iz revije in portala Goodlife/Goodlifestyle
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vaše osebne podatke bosta družba GL d.o.o. in Erste Card d.o.o potrebovala za namen sklenitve pogodbe za pridobitev Diners Club Goodlife kartice. V primeru, da se za pridobitev kartice odločite, bomo vaše osebne podatke posredovali družbi Erste Card d.o.o., ki vam bo nato posredovala pristopnico.S klikom na gumb “Naroči kartico” potrjujem, da sem seznanjen, da me lahko družba GL d.o.o. na podlagi svojega zakonitega interesa do preklica obvešča o novostih po e-pošti (ZEKom-1). Seznanjen/-a sem tudi, da lahko kadarkoli ugovarjam takšni obdelavi osebnih podatkov. 
* Izračun prihranka je oblikovan na osnovi potencialnega prihranka kartic Diners ob letni porabi, dodatnih ugodnostih pri partnerjih projekta Goodlife ter nagradnega programa Diners Cluba. Število programov ugodnosti je odvisno od števila sodelujočih partnerjev in števila njihovih ugodnosti ter se lahko spreminja. Izračun je zgolj informativen in izdajatelja kartice Goodlife Diners Club ter kluba Goodlife ne zavezuje k ničemur. Več o prihrankih si lahko preberete na spletni strani Diners Club Slovenija. 
*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.
Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba GL d.o.o., kakor tudi Erste Card d.o.o., ki ji bodo vaši osebni podatki posredovani, zagotavljata vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.