UGODNOSTI V DECEMBRU

Tudi v decembru imate na voljo veliko število ugodnosti, ki vam jih omogoča vaša Goodlife Diners Club kartica.

Goodlife Diners Club kartica vključuje nezgodno zdravstveno zavarovanje za tujino do 15.000 evrov.
__________________________

IZBERITE SVOJO ZVEZDO

Najbolje je ujeti pravi trenutek in se z novim vozilom Mercedes-Benz z bogato opremo odpeljati že danes.
ODKRIJTE EKSKLUZIVNO PONUDBO

ZA TOPLO ZIMO V WEEKEND MAX MARO!

V trgovini Weekend Max Mara na Wolfovi 10 v Ljubljani vas čakajo sodobni italijanski trendi, ki bodo ogreli še tako mrzlo zimo. Ob nakupu nove kolekcije lahko izkoristite tudi 10 % popusta s kartico Goodlife!
PREBERITE VEČ

IMENITNA DIŠEČA DARILA IZ L'OCCITANA

L'OCCITANOVA strast do obdarovanja se ne skriva samo v čudovitih dišavnih kompletih in umetelno zavitih darilih – zasidrana je v njegovem srcu. Pomislite na tisto skoraj otipljivo veselje, ko boste z darilom iz L’OCCITANA osrečili svoje ljubljene … Odkrijte posebno praznično ponudbo daril po znižanih cenah.
PREBERITE VEČ

PODARITE NAROČNINO ZA NEDELO ALI ONOPLUS

Za praznike lahko svojim najbližjim podarite tudi naročnino za tednik Nedelo, ki ponuja sproščajoče in pozitivno vikend branje za vso družino. Lahko pa se odločite za Onoplus, najbolj brano žensko revijo. Ob plačilu letne naročnine prejmete lični darilni bon, s katerim lahko razveselite obdarjenca.
PREBERITE PONUDBO

PEN KLUB RESTAVRACIJA

Vabimo vas na kosilo v PEN KLUB restavracijo, kjer vam bo Chef Mojmir Šiftar iz svežih in lokalnih sestavin pripravil odličen obed sestavljen iz enega, dveh ali treh hodov. Ob predhodni rezervaciji bomo od ponedeljka do petka med 12. in 15. uro veseli vašega obiska.
PREVERITE PONUDBO

VIZUALNI IN SLADKI UŽITKI

Kavalovi družini strastnih kulinaričnih popotovanj se pridružuje nova enota, ki se je umestila v čudovit ambient Narodne galerije in bo v domu umetnosti poleg vizualnih ponudila tudi svoje sladke užitke. Dobrodošli.
OBIŠČITE DOM UMETNOSTI

PODARJAMO DIGITALNO DELO

Poglobite se v Delove vsebine na vašem telefonu, tablici ali računalniku. Doživite listanje časopisa Delo in njegovih prilog v enaki podobi kot v tisku in prosto dostopajte do vseh vsebin na delo.si. Izpolnite spletni obrazec do 30. junija.
BREZPLAČNI 14-DNEVNI DOSTOP DO DELA

Diners Club Goodlife kartica vam omogoča brezplačno* razvajanje na letališčih po vsem svetu!

Z njo lahko vstopate v več kot 750 letaliških salonov po svetu. Saloni vam omogočajo udobno namestitev, osvežitev s pijačami in lažjimi prigrizki, v večini salonov pa so na voljo tudi brezplačna internetna povezava in časopisi.

Brezplačni vstop* v letališke salone omogočamo le aktivnim članom, ki imajo v šestih mesecih več kot 2000 € porabe na izdanih računih za porabo znotraj obdobja po svoji kartici Diners Club (primer: če je v obdobju 1. 1.–30. 6. poraba na izdanih računih vsaj 2000 EUR, ima član v obdobju 1. 7.–31. 12. neomejeno število prostih vstopov v letališke salone, in tako naprej vsakih 6 mesecev). Izjema pri tem so novi člani, ki pristopijo v članstvo na novo v posameznem obdobju. Novi člani imajo prost vstop v letališke slone v tekočem obdobju in za čas celotnega naslednjega obdobja.


*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.

Seznam letališč najdete tukaj.

SLEDITE NAM
KONTAKTIRAJTE NAS

+386 41 682 261

Želite prejemati aktualne ugodnosti, popuste s kartico Diners Club Goodlife, novice o nagradnih igrah in novih prodajnih mestih za obročne nakupe ter najnovejše članke iz revije in portala Goodlife/Goodlifestyle
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vaše osebne podatke bosta družba GL d.o.o. in Erste Card d.o.o potrebovala za namen sklenitve pogodbe za pridobitev Diners Club Goodlife kartice. V primeru, da se za pridobitev kartice odločite, bomo vaše osebne podatke posredovali družbi Erste Card d.o.o., ki vam bo nato posredovala pristopnico.S klikom na gumb “Naroči kartico” potrjujem, da sem seznanjen, da me lahko družba GL d.o.o. na podlagi svojega zakonitega interesa do preklica obvešča o novostih po e-pošti (ZEKom-1). Seznanjen/-a sem tudi, da lahko kadarkoli ugovarjam takšni obdelavi osebnih podatkov. 
* Izračun prihranka je oblikovan na osnovi potencialnega prihranka kartic Diners ob letni porabi, dodatnih ugodnostih pri partnerjih projekta Goodlife ter nagradnega programa Diners Cluba. Število programov ugodnosti je odvisno od števila sodelujočih partnerjev in števila njihovih ugodnosti ter se lahko spreminja. Izračun je zgolj informativen in izdajatelja kartice Goodlife Diners Club ter kluba Goodlife ne zavezuje k ničemur. Več o prihrankih si lahko preberete na spletni strani Diners Club Slovenija. 
*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.
Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba GL d.o.o., kakor tudi Erste Card d.o.o., ki ji bodo vaši osebni podatki posredovani, zagotavljata vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.