UGODNOSTI V SEPTEMBRU

Tudi v septembru imate na voljo veliko število ugodnosti, ki vam jih omogoča vaša Goodlife Diners Club kartica.

Goodlife Diners Club kartica vključuje nezgodno zdravstveno zavarovanje za tujino do 15.000 evrov.
__________________________

NOVI RAZRED C. DOBRODOŠLI V CONI UDOBJA.

Novi razred C z udobjem, zanesljivostjo, varnostjo in tehnologijo posega v razkošje kraljevega razreda S. Po novem se ponaša tudi z laskavim nazivom »Poslovni avto leta 2021«. Novi razred C že za 38.990 EUR.
ODKRIJTE VEČ

ŠE BOLJŠI, ŠE VEČJI, ŠE MOČNEJŠI!

Odkrijte L'OCCITANOV Booster za nočno nego obraza Immortelle Reset z novo, še močnejšo power-up formulo, ki kožo čez noč resetira, da se prebudi sveža in mladostnejša. Zdaj je booster ekskluzivno na voljo v treh velikostih: 30 ml, 50 ml in 75 ml.
PREVERITE PONUDBO

SPREMLJAJTE DELOVE POSLOVNE DOGODKE

Delov poslovni center jeseni pripravlja številne poslovne vsebine. Vabljeni k ogledu prenosov naslednjih dogodkov: Zdravje 2021 (22. 9.), Izvozniki 2021 (5. 10.), Javne investicije (21. 10.), Delove podjetniške zvezde 2021 (11. 11.).
PREVERITE VEČ

PEN KLUB RESTAVRACIJA

V prenovljeni PEN KLUB restavraciji, odprla se je v začetku septembra, bodo z glavnim chefom Mojmirjem Markom Šiftarjem obiskovalcem vsak dan poskušali pripraviti kulinarično doživetje.
PREBERITE VEČ

BARVE JESENI V WEEKEND MAX MARI

Vabljeni k odkrivanju jesenskih modnih trendov v trgovini Weekend Max Mara na Wolfovi 10 v Ljubljani. Ob nakupu nove kolekcije lahko izkoristite tudi 10 % popusta s kartico Goodlife!
PREVERITE PONUDBO

VIZUALNI IN SLADKI UŽITKI

Kavalovi družini strastnih kulinaričnih popotovanj se pridružuje nova enota, ki se je umestila v čudovit ambient Narodne galerije in bo v domu umetnosti poleg vizualnih ponudila tudi svoje sladke užitke. Dobrodošli.
OBIŠČITE DOM UMETNOSTI

PODARJAMO DIGITALNO DELO

Poglobite se v Delove vsebine na vašem telefonu, tablici ali računalniku. Doživite listanje časopisa Delo in njegovih prilog v enaki podobi kot v tisku in prosto dostopajte do vseh vsebin na delo.si. Izpolnite spletni obrazec do 30. junija.
BREZPLAČNI 14-DNEVNI DOSTOP DO DELA

Diners Club Goodlife kartica vam omogoča brezplačno* razvajanje na letališčih po vsem svetu!

Z njo lahko vstopate v več kot 750 letaliških salonov po svetu. Saloni vam omogočajo udobno namestitev, osvežitev s pijačami in lažjimi prigrizki, v večini salonov pa so na voljo tudi brezplačna internetna povezava in časopisi.

Brezplačni vstop* v letališke salone omogočamo le aktivnim članom, ki imajo v šestih mesecih več kot 2000 € porabe na izdanih računih za porabo znotraj obdobja po svoji kartici Diners Club (primer: če je v obdobju 1. 1.–30. 6. poraba na izdanih računih vsaj 2000 EUR, ima član v obdobju 1. 7.–31. 12. neomejeno število prostih vstopov v letališke salone, in tako naprej vsakih 6 mesecev). Izjema pri tem so novi člani, ki pristopijo v članstvo na novo v posameznem obdobju. Novi člani imajo prost vstop v letališke slone v tekočem obdobju in za čas celotnega naslednjega obdobja.


*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.

Seznam letališč najdete tukaj.

SLEDITE NAM
KONTAKTIRAJTE NAS

+386 41 682 261

Želite prejemati aktualne ugodnosti, popuste s kartico Diners Club Goodlife, novice o nagradnih igrah in novih prodajnih mestih za obročne nakupe ter najnovejše članke iz revije in portala Goodlife/Goodlifestyle
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vaše osebne podatke bosta družba GL d.o.o. in Erste Card d.o.o potrebovala za namen sklenitve pogodbe za pridobitev Diners Club Goodlife kartice. V primeru, da se za pridobitev kartice odločite, bomo vaše osebne podatke posredovali družbi Erste Card d.o.o., ki vam bo nato posredovala pristopnico.S klikom na gumb “Naroči kartico” potrjujem, da sem seznanjen, da me lahko družba GL d.o.o. na podlagi svojega zakonitega interesa do preklica obvešča o novostih po e-pošti (ZEKom-1). Seznanjen/-a sem tudi, da lahko kadarkoli ugovarjam takšni obdelavi osebnih podatkov. 
* Izračun prihranka je oblikovan na osnovi potencialnega prihranka kartic Diners ob letni porabi, dodatnih ugodnostih pri partnerjih projekta Goodlife ter nagradnega programa Diners Cluba. Število programov ugodnosti je odvisno od števila sodelujočih partnerjev in števila njihovih ugodnosti ter se lahko spreminja. Izračun je zgolj informativen in izdajatelja kartice Goodlife Diners Club ter kluba Goodlife ne zavezuje k ničemur. Več o prihrankih si lahko preberete na spletni strani Diners Club Slovenija. 
*Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.
Vaši osebni podatki so ves čas skrbno varovani. Tako družba GL d.o.o., kakor tudi Erste Card d.o.o., ki ji bodo vaši osebni podatki posredovani, zagotavljata vse potrebne ukrepe zavarovanja osebnih podatkov, kot to določata 24. in 25. člen ZVOP-1.